KAPR PO TŘEBOŇSKU II.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / RYBY / RYBY KAPR / 




INGREDIENCE: 4 porce kapra, 100 g másla, citrón, lžíce hladké mouky, 4 stroužky česneku, sůl, kmín, olej.

POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné porce kapra pokapeme citrónem, osolíme, okmínujeme, potřeme rozetřeným česnekem, poprášíme moukou a dáme péct do horkého oleje na pánev. Upečeme po obou stranách dozlatova, vyjmeme z tuku a dáme na talíře. Do vypeku dáme máslo, rozehřejeme a touto směsí porce kapra přeléváme. Podáváme s bramborem.



KAPR PO TŘEBOŇSKU II. KAPR PO TŘEBOŇSKU II.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz